Administratiekantoor
underline-text@2x

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw
administratie- of accountantskantoor? Wij zijn je graag van dienst

Uitbesteden salarisadministratie

Een correcte HR- en salarisadministratie is nog niet eenvoudig. De alsmaar wijzigende fiscale, sociale verzekeringsaspecten en CAO voorwaarden maken het complex. Het vraagt dan ook kennis en ervaring om op een adequate en efficiënte wijze deze administraties te verzorgen. Niet ieder administratie- of accountantskantoor heeft dit in huis om cliënten ook op dit vlak optimaal te bedienen. Herken je dit? 

Jarenlange ervaring

Faris biedt uitkomst en beschikt over specialisten met jarenlange ervaring in HR- en salarisadministratie. Middels uitbesteding kunnen wij zorgdragen voor een correcte administratie. Jouw cliënten blijven te allen tijde aan jouw kantoor gebonden. 

Software

Niet alleen kunnen wij voor jouw cliënten de gehele salarisadministratie verzorgen maar wij kunnen je hiervoor ook de tools aanreiken. Met onze software kun je jouw cliënten de voordelen van digitalisering bieden, zonder dat je daar zelf in hoeft te investeren. Je bepaalt zelf welke rol Faris gaat spelen en wat je zelf blijft doen. In alle gevallen zijn wij volledig onafhankelijk en kunnen wij een onzichtbare rol spelen voor jouw cliënten.

Faris is er voor
jouw administratie- of accountantskantoor

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
jouw administratie- of accountantskantoor? Wij zijn je graag van dienst.