Dankzij Faris levert Electronic Power Control kwaliteit op het gebied van HRM

Electronic Power Control (EPC), dienstverlener in service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw van elektrotechnische besturingsinstallaties, werkt al een aantal jaren prettig samen met Faris. Volgens managementassistent Claudia Fleuren is EPC niet alleen tevreden over het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers van Faris, maar ook over de diensten die zorgen voor nog meer efficiëntie, kortere lijnen in de communicatie en duidelijkheid.

Claudia vertelt als eerste over de voordelen van het werken met de online salarisapplicatie. “Met de komst van de salarisapplicatie is onze HR- en salarisadministratie volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Hierdoor beschik niet alleen ik over alle relevante informatie, maar ook de medewerkers. Zo zijn werknemersdossiers altijd up-to-date en hebben medewerkers tevens inzicht in hun verlof. Nog een positieve ontwikkeling: ik krijg minder administratieve vragen. Er is echt sprake van een win-win situatie.”

Efficiëntie en duidelijkheid
De implementatie van de applicatie vraagt volgens Claudia wel een tijdsinvestering. Ze licht toe: “Voor onze samenwerking met Faris werkte EPC nog veelal met hard-copy dossiers en Exceloverzichten. Relevante documenten moesten wij daarom alsnog inscannen en uploaden. Nu is het echter een kwestie van bijhouden en het resultaat mag er zijn. Werken met de applicatie biedt zoveel efficiëntie en duidelijkheid omdat alle informatie altijd en overal beschikbaar is.”

Kwaliteit
We zijn ook benieuwd naar de ervaring met de mensen van Faris. Claudia zegt hierover: “De medewerkers bij Faris zijn enorm betrokken waardoor niet alleen vragen snel en vakkundig worden beantwoord, maar er ook met ons wordt meegedacht over actuele onderwerpen zoals een nieuw bedrijfsreglement en arbeidscontracten. Ik heb geen HRM-opleiding, maar met de hulp van Faris kan ik toch de juiste kwaliteit leveren.”

Logo EPC
Klantverhalen

Wij zijn trots!

Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf “Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers” Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van

A.Mesman

De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris. “De mensen van Faris nemen mij werk uit handen