Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

“Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers”

Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf. Rick de Rover, praktijkhouder en verantwoordelijk voor personeelszaken, is content met de samenwerking. Hij zegt hierover: “Er is een grote slag gemaakt in het digitaliseren van beide administraties. Zo is er een gebruiksvriendelijke online omgeving – en applicatie. Dat biedt niet alleen voordelen voor mij, maar ook voor onze zestien medewerkers.”

De online omgeving is volgens Rick zo ingericht dat dit past bij hun dagelijkse praktijk. “In de online omgeving kunnen medewerkers bijvoorbeeld overuren indienen en oproepkrachten juist weer gewerkte uren. Zelfs de avondtoeslag kunnen de medewerkers zelf aanvragen. Het proces geeft duidelijkheid van wie er actie wordt gevraagd en na afronding wordt alles opgeslagen in de historie. Bovendien zijn in het digitale proces nu minder mensen betrokken. Dit is ook prettig, het zijn toch vertrouwelijke gegevens. Na een korte uitleg over de applicatie waren zelfs de digibeten enthousiast!”

Voor de komst van Faris werd er volgens Rick onder andere nog gewerkt met papieren aanvragen. Hij vertelt. “De oude manier van werken met vooral papieren en losse e-mails was omslachtig en kostte veel tijd. Ik had dan ook de wens om de personeelszaken te digitaliseren. Niet alleen omdat dit efficiency oplevert, maar ook om zelf inzicht, overzicht en sturingsinformatie te verkrijgen. Faris heeft dit allemaal gerealiseerd.”

En er is meer. Faris adviseert Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf ook op het gebied van wet- en regelgeving. “We hebben bij Faris een vast contactpersoon die niet alleen volledig op de hoogte is van onze situatie, maar ook van de CAO Huisartsenzorg en overige wet- en regelgeving. Vooral in hectische dagen met volle spreekuren waarin het contract veelal tussen de afspraken plaatsvindt, is het prettig om snel en adequaat geholpen en ontzorgt te worden,” zegt Rick tot besluit.

Klantverhalen

Wij zijn trots!

Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf “Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers” Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van

A.Mesman

De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris. “De mensen van Faris nemen mij werk uit handen