Faris biedt duidelijke en gebruiksvriendelijke online salarisapplicatie. Ruimte voor Inbisco om zelfstandig zaken te regelen.

Inbisco maakt bijna een jaar gebruik van de online salarisapplicatie van Faris. Het bedrijf dat volledig overzichtelijke en implementeerbare web-based software biedt in de vorm van haar managementsystemen op het gebied van quality, process en risk is zeer te spreken over de samenwerking met Faris. Niet in de laatste plaats omdat Inbisco staat voor innovatie, transparantie, structuur en duidelijkheid. Zaken die bij Faris eveneens hoog in het vaandel staan.

Duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid
Manager HR-Finance / Security Coördinator, Maureen de Raad vertelt dat zij niet voor niets voor de samenwerking met Faris gekozen heeft. “Na vele mooie jaren bij Cofano is Inbisco per 1 januari 2020 een zelfstandige entiteit. Voor onze HR- en personeelsadministratie waren we op zoek naar een pakket dat duidelijk, overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is. Zo is het voor ons belangrijk dat we zaken zelfstandig kunnen regelen en niet afhankelijk zijn van consultants of te volgen trainingen. De online salarisapplicatie van Faris voldoet geheel aan onze wensen.” Volgens Maureen was de implementatie snel geregeld en heeft zij een uitgebreide uitleg en rondleiding gekregen in het systeem.

Prettige samenwerking
Inmiddels werkt Maureen bijna twaalf maanden met de software. “Ik ben erg enthousiast over de oplossing en de diverse mogelijkheden op het gebied van de HR- en personeelsadministratie, verlof en verzuim. Daarnaast verloopt het contact met Faris bijzonder prettig. Ik regel veel zelf, maar wanneer ik een vraag heb dan staan de medewerkers van Faris direct klaar. Samen zoeken we naar de beste oplossing die past binnen ons bedrijf. Daarbij leer ik van hun aanwezige vakkennis en ervaring. Dit laatste is buitengewoon nuttig aangezien ik meerdere rollen vervul binnen Inbisco,” zegt Maureen tot besluit. 

Logo RGB
Klantverhalen

Wij zijn trots!

Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf “Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers” Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van

A.Mesman

De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris. “De mensen van Faris nemen mij werk uit handen