Faris neemt de gehele HR- en salarisadministratie uit handen

“De bedrijfsvoering van Kinderopvang 1,2,3 verder geprofessionaliseerd”

Eigenaresse Iris Oron was op zoek naar een partner die de gehele HR- en salarisadministratie uit handen kon nemen en tegelijkertijd mede zorg kon dragen voor het professionaliseren van de bedrijfsvoering in de organisatie. Faris voorziet in beide behoeften.

Kinderopvang 1,2,3 biedt op twee locaties kleinschalige, laagdrempelige en betrouwbare dag- en buitenschoolse opvang. Eigenaresse Iris Oron was na de oprichting op zoek naar een partner die de gehele HR- en salarisadministratie uit handen kon nemen en tegelijkertijd mede zorg kon dragen voor het professionaliseren van de bedrijfsvoering in de organisatie. Faris voorziet volgens Iris in beide behoeften.

Iris begint enthousiast te vertellen: “In het begin werkte ik met allerlei Excel-overzichten, bijvoorbeeld voor het verlof. Dit was echter ondoenlijk. Het kostte veel tijd en daarnaast heb je ook te maken met branche specifieke wet- en regelgeving. In het kader van ‘schoenmaker blijf bij je leest’ kwam ik in aanraking met Faris en haar online salarisapplicatie. Ik was enthousiast en de implementatie was snel geregeld.”

Professionalisering
Iris vertelt verder: “Met de software en de dienstverlening van Faris is de HR- en salarisadministratie helemaal van deze tijd en zorgt zij voor meer efficiency, duidelijkheid en transparantie. Zo zijn diverse processen gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Een concreet voorbeeld is de verlofregistratie en de mogelijkheid om tijd voor tijd in te boeken. Overwerk wordt nu geregistreerd en is niet langer meer gebaseerd op goodwill of het geven-nemen-principe. Een ontwikkeling die past bij verdere professionalisering. Bovendien is de applicatie bijzonder gebruiksvriendelijk. Zo is het mogelijk de salarissen en de loonaangifte in één handeling te betalen. Helaas zijn de maandelijkse betalingen aan de Pensioenfondsen nog niet opgenomen in het portaal, dan zou het helemaal compleet zijn.”

Gespecialiseerd CAO Kinderopvang
Iris vindt het prettig dat Faris zich gespecialiseerd heeft in de CAO Kinderopvang. Volgens haar een enorm pluspunt. “Ik kan erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes is geregeld. En als ik een vraag heb, dan is er snel persoonlijk contact met een medewerker van Faris. Alles bij elkaar zorgt het ervoor dat wij ons nog beter kunnen richten op het bieden van dag- en buitenschoolse opvang.”
Klantverhalen

Wij zijn trots!

Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf “Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers” Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van

A.Mesman

De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris. “De mensen van Faris nemen mij werk uit handen