Constructieve en plezierige samenwerking tussen Koppelaar Notarissen en Faris

 

Koppelaar Notarissen gevestigd in Sliedrecht bedient praktisch alle segmenten van de markt, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Het kantoor staat onder andere in de binnenvaart (inter)nationaal goed bekend. Harm Middag, chef de bureau, vertelt dat persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en uitstekende service sleutelwoorden zijn in de dienstverlening van Koppelaar Notarissen. Kenmerken die ook terug te vinden zijn bij Faris.

De medewerkers van Faris hebben volgens Harm verstand van zaken en kennen Koppelaar Notarissen écht. “Iedereen bij Faris is op de hoogte van onze wensen en werkwijze. En dat is fijn want onze werkwijze is net iets anders dan gebruikelijk. Er zijn korte lijnen en je hoeft niets opnieuw uit te leggen. Heb ik een vraag, dan krijg ik snel en een duidelijk antwoord. Tegelijkertijd is het contact prettig.” 

Digitalisering en automatisering
Harm vervolgt: “Met de komst van Faris is de personeels- en salarisadministratie zodanig veranderd dat dit meer inzicht en efficiency oplevert en ook nog eens een kostenbesparing. Zo werkten we voorheen met losse papieren en Excel overzichten. Nu zijn processen gedigitaliseerd en geautomatiseerd waarbij de continuïteit is gewaarborgd. Bovendien zijn gegevens nu ook voor medewerkers via een app te raadplegen.” 

Volle tevredenheid
Medewerkers zijn tevreden over de applicatie. Nadat iedereen een uitleg heeft gekregen wordt er veel mee gewerkt. “Na de implementatie was het eerst wel even wennen en zoeken. Samen met Faris hebben we daarom aan iedereen een korte uitleg gegeven. Alle functionaliteiten van de app zijn doorgenomen en er was gelegenheid om vragen te stellen. Inmiddels werken Koppelaar Notarissen en Faris al ruim vier jaar constructief en plezierig samen,” zegt Harm tot besluit. 

Sliedrecht Baanhoekbrug
Klantverhalen

Wij zijn trots!

Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf “Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers” Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van

A.Mesman

De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris. “De mensen van Faris nemen mij werk uit handen