Plezierige samenwerking tussen Landvast en Faris

Administratie vergaand gedigitaliseerd en geautomatiseerd ” 

Vanuit een gastvrije insteek biedt Landvast accommodatie aan particulieren, bedrijven en verenigingen voor uiteenlopende activiteiten. Van feesten en vergaderen tot dansen, sporten en musiceren. Een toegewijd personeelsteam zorgt ervoor dat het culturele centrum een ontmoetings- en activiteitenplek is voor jong en oud. Volgens Evelyne Valk, verantwoordelijk voor het organisatie- en personeelsbeleid, werkt Landvast voor de salaris- en personeelsadministratie plezierig samen met Faris.  

Evelyne vertelt: We waren ruim twee jaar geleden op zoek naar een partner die kon zorgen voor een verdere professionalisering. Faris heeft dit absoluut waargemaakt. Zo zijn salaris– en personeelsadministratieprocessen vergaand gedigitaliseerd en geautomatiseerd.” 

Efficiëntie
Gegevens zoals een loonstrook zijn volgens Evelyne zowel voor de werkgever als de werknemer gemakkelijk in te zienTevens behoren aparte lijstjes tot het verleden. Zo is er een rechtstreekse koppeling van het roosterprogramma naar het salarispakket. Met één druk op de knop staan alle gemaakte uren in het programma. Dit is efficiënt en scheelt allemaal enorm veel tijd, aldus Evelyne.  

Kwaliteit
Ook voor juridische complexe vraagstukken biedt Faris ondersteuning. “We krijgen goede vakinhoudelijke hulp in een aantal complexe dossiers. De adviezen zijn concreet en praktisch toe te passen.” Evelyne hoopt nog lang met de medewerkers van Faris samen te werken. “Faris staat garant voor kwaliteit, accuratesse en betrouwbaarheidDaarnaast maken de korte lijnen en de vriendelijkheid van de medewerkers de samenwerking bijzonder prettig.  

Klantverhalen

Wij zijn trots!

Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf “Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers” Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van

A.Mesman

De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris. “De mensen van Faris nemen mij werk uit handen