Slimme HRM-oplossingen en sterk advies van Faris voor Lino

Lino is een import- en exportbedrijf in natuurlijke decoratiematerialen en aanverwante sfeerproducten. Zij heeft een groot assortiment van meer dan 10.000 artikelen met een enorme verscheidenheid; van gedroogde plantdelen, bloemen, fruit tot schelpen en veren. Het bedrijf werkt al jarenlang naar volle tevredenheid samen met Faris.

Office-manager Carolien Janssen vertelt over de prettige samenwerking: “Faris biedt slimme oplossingen op HRM-gebied. Daarnaast zijn de snelheid waarmee zaken worden opgepakt en het vakkundig adviseren over bijvoorbeeld administratieve en arbeidsrechtelijke casussen sterke punten.” 

HRM-oplossingen
Lino maakt gebruik van de gebruiksvriendelijke online salarisapplicatie met een portaal voor zowel de werkgever als de werknemer. “Alle relevante informatie zoals personeels- en salarisgegevens, verlof en verzuim is overzichtelijk bijeengebracht in een applicatie met een aparte inlog voor werkgever en werknemer. Rapportages of documenten zijn hierdoor snel te genereren. Nog een groot voordeel; het systeem houdt automatisch de bewaartermijnen voor bepaalde documenten in de gaten. Hierdoor voldoen we zonder extra inspanning aan de regels op het gebied van de privacy,” aldus Carolien.

(Arbeidsrechtelijke) adviesrol
Niet alleen is Carolien tevreden over de slimme oplossingen van Faris, maar ook over de adviesrol die Faris vervult. “De medewerkers van Faris gaan bij een bepaalde zaak of proces echt op de stoel zitten van de klant. Zij adviseren bijvoorbeeld bij arbeidsrechtelijke kwesties en doen dit op een begrijpelijke manier. Bovendien is het altijd een advies op maat. Een advies dat helemaal past bij ons bedrijf en bij de door ons gemaakte keuzes. Daarnaast verloopt het contact bijzonder prettig en is de snelheid waarmee zaken worden opgepakt uitmuntend, zegt Carolien tot besluit.” 

 

Logo Lino web
Klantverhalen

Wij zijn trots!

Kinderopvang 1 2 3

Eigenaresse Iris Oron was op zoek naar een partner die de gehele HR- en salarisadministratie uit handen kon nemen en tegelijkertijd mede zorg kon dragen voor het professionaliseren van de bedrijfsvoering in de organisatie. Faris voorziet in beide behoeften.  

Scope

Volledige ontzorging voor Scope Finance en Scope Data “HR- en salarisadministratie in goede handen bij Faris ”  Al geruime tijd is Faris op het gebied van

Afbeelding Inbisco

Inbisco

Faris biedt duidelijke en gebruiksvriendelijke online salarisapplicatie. Ruimte voor Inbisco om zelfstandig zaken te regelen. Inbisco maakt bijna een jaar gebruik van de online salarisapplicatie