De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris.

“De mensen van Faris nemen mij werk uit handen door de complete verloning van onze klanten te verzorgen.”

Administratiekantoor A. Mesman biedt perfect advies voor alles rond (salaris)administratie en belastingzaken. Het bedrijf onderscheidt zich door het aanbieden van een stukje opleiding voor klanten die zelf de administratie willen doen en meer feeling met cijfers willen krijgen.

Sinds kort werkt Mesman naar volle tevredenheid samen met Faris. “De mensen van Faris nemen mij al het werk uit handen door de complete verloning van onze klanten te verzorgen.”

Alex Mesman is van huis uit accountant, maar de administratie doen voor MKB’ers vindt hij veel leuker. Zijn clientèle is veelal gevestigd in de Drechtsteden. Alex vertelt: “Ik was op zoek naar een nieuw bedrijf, gespecialiseerd in personeels- en salarisadministratie, dat de complete verloning kan verzorgen voor mijn klanten. Mijn oude kantoor was gevestigd in Brabant en ik wilde dit keer een partner uit de regio. Wel zo prettig als je even persoonlijk wilt overleggen. Via de zakelijke businessclub van de lokale voetbalclub in Papendrecht, VV Drechtstreek, kreeg ik van iemand het advies om eens contact op te nemen met Faris. Dat heb ik gedaan. Faris is een sterk regionaal kantoor, wat ook een reden was om voor haar te kiezen. De overgang naar Faris is vrij vlekkeloos verlopen. Er was goed overleg, ook met het kantoor in Brabant.”

Geen vage beloften
Alex vindt Faris een fijne partner om mee samen te werken. “Faris regelt voor ons de complete verloning voor onze klanten. Ze hebben een loonstrook met ons eigen logo voor ons ontworpen. Dat is niet uniek, maar het staat wel netjes en zorgt voor een professionele uitstraling. Verder werkt Faris snel en gestructureerd, de ambiance is informeel en er worden geen vage beloften gedaan. Als iets niet kan, dan wordt dat gewoon gezegd. Nee is ook een antwoord. Een ander aspect wat ik belangrijk vind, is dat Faris me werk uit handen neemt en de medewerkers echt hun afspraken nakomen. Dat is doorslaggevend bij salarisverwerking. De prijs-kwaliteitverhouding is prima in orde.”

Ongevraagd advies
Faris voorziet Alex ook van ongevraagd advies, bijvoorbeeld over bepaalde loonkosten met betrekking tot oproepkrachten. “Als er mogelijkheden zijn om zaken voordeliger te regelen, wijst Faris me hierop. Daar ben ik blij mee. Ze weten feilloos waarvan ik op de hoogte moet zijn. Ik krijg dankzij Faris prima aanvullende steun, ook voor mijn eigen zakenrelaties. Ik kan op dit bedrijf bouwen!”
Klantverhalen

Wij zijn trots!

Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf “Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers” Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van

A.Mesman

De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris. “De mensen van Faris nemen mij werk uit handen