Van Leeuwen roemt dienstverlening Faris

“Medewerkers kunnen door het gebruik van de applicatie nu gemakkelijk veel zelf regelen.” 

Van Leeuwen, specialist in Car Cosmetics waaronder spotrepair, reiniging, velgherstel en koplamprenovatie, maakt al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de dienstverlening van Faris. Alicia van Leeuwen roemt het persoonlijke contact met Faris en het gemak van het automatiseren en digitaliseren van de HR- en salarisprocessen.

Alicia vertelt enthousiast: “In het begin werkten wij voor de HR- en salarisadministratie nog met handmatige invoer en Exceloverzichten. Dit kostte veel tijd en de kans op het maken van fouten was groter. De samenwerking met Faris bood uitkomst. Onze HR- en salarisadministratie is vakkundig geautomatiseerd en gedigitaliseerd en we beschikken nu over een online salarisapplicatie. Dit levert zoveel gemak en tijdwinst op. Daarnaast zijn er managementrapportages beschikbaar met allerlei relevante gegevens.” 

Up-to-date
Naast de voordelen voor de werkgever hebben volgens Alicia ook de werknemers profijt van het professionaliseren van de administratie. “Medewerkers kunnen door het gebruik van de applicatie nu gemakkelijk veel zelf regelen; van het indienen van overuren tot het aanvragen van verlof. Ook is informatie rondom verlof en salaris altijd up-to-date en beschikbaar.”

Persoonlijk contact
Tot slot is Alicia zeer te spreken over de samenwerking met Faris. “De medewerkers luisteren en denken goed met ons mee. Het persoonlijke contact is voor ons echt een pluspunt. Bij Faris ben je geen nummer. Je krijgt snel antwoord op je vraag en is er naast telefonisch contact ook ruimte voor contact bij ons op locatie. Dit laatste is bijvoorbeeld handig om samen alle functionaliteiten te bespreken.” 

Logo Van Leeuwen
Klantverhalen

Wij zijn trots!

Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf “Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers” Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van

A.Mesman

De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris. “De mensen van Faris nemen mij werk uit handen