VMB Automation enthousiast over dienstverlening Faris

“Samenwerking verloopt als een goed geoliede machine” 

De besturing het kloppend hart van een machine? Jazeker! En dat weet VMB Automation als geen ander. Met een compleet pakket aan automatiseringsoplossingen voor machinefabrieken laat VMB Automation het ‘hart’ van iedere machine kloppen. Door het aanbieden van een compleet pakket, het hebben van een praktische aanpak en medewerkers met de juiste kennis worden de klanten van VMB volledig ontzorgd. Hierdoor kan de productiviteit in een hogere versnelling gezet worden. 

Om ook Marry Verhoeven, HR-Manager bij VMB zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van HR en salaris, werkt VMB samen Faris. “Door gebruik te maken van de online applicatie kan Marry al veel werkzaamheden automatiseren en zich focussen op het belangrijkste kapitaal van de organisatie: de werknemers,” zegt Gerben Tronchet, Salarisadministrateur bij Faris. Marry merkt op dat je alleen met een goed salaris niet het verschil maakt bij je personeel. “Medewerkers willen werken bij een bedrijf dat aandacht heeft voor personeel en beschikt over moderne middelen. De applicatie van Faris sluit hier perfect op aan.”

HR mogelijkheden
De samenwerking tussen VMB en Faris loopt als een ‘goed geoliede machine’. “We zijn twee jaar geleden gestart met de salarisverwerking en hebben ook direct de verlofmodule geïmplementeerd, want die is echt onmisbaar. In de tussentijd heeft VMB alle HR mogelijkheden in gebruik genomen. De overgang naar een volledig online personeelsdossier met alle bijbehorende functionaliteiten is een enorme stap vooruit. Alle personeelsdossiers van medewerkers zijn inmiddels gedigitaliseerd, de arbeidscontracten worden gegenereerd vanuit de applicatie en zelfs digitaal ter ondertekening aangeboden,” legt Gerben uit. 

Transparantie en duidelijkheid voor je medewerkers 
In de digitale personeelsdossiers worden alle documenten van medewerkers veilig opgeslagen, zoals arbeidsovereenkomsten, beoordelingsgesprekken, diploma’s en certificaten. “Het fijne vind ik dat je transparantie en duidelijkheid creëert voor je medewerkers. Iedere medewerker kan namelijk op elk moment van de dag zijn documenten raadplegen,” zegt Marry enthousiast.  

Ontzorgen
Als specialist in het aanbieden van automatiseringsoplossingen voor machinefabrieken, is het verre van vreemd dat VMB zo enthousiast is over de automatiseringsslagen die zij intern gemaakt hebben door de samenwerking met Faris. “Wat VMB voor haar klanten doet, doen wij voor VMB: ontzorgen. En dat doen we door maximaal gebruik te maken van IT, maar ook door persoonlijke aandacht. We willen weten wat er leeft bij een klant en waar behoefte aan is,” zegt Gerben tot besluit. 

Klantverhalen

Wij zijn trots!

Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf

Administratie gedigitaliseerd bij Huisartsenpraktijk Bleskensgraaf “Faris biedt een online omgeving voor zowel de praktijkhouders als medewerkers” Faris verzorgt sinds 2021 de salaris- en personeelsadministratie van

A.Mesman

De prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal prima, net als de samenwerking tussen Administratiekantoor A. Mesman en Faris. “De mensen van Faris nemen mij werk uit handen